Info

Er zijn momenteel 15 vaste plaatsen in gebruik door verschillende bewoners .

Op de middenvelden is er plaats voor een vaste plaats of een passant die er voor een dag of meer wil genieten van de rust en saamhorigheid op de camping .

Tevens bieden wij u de gelegenheid om een plekje te huren met voorzieningen zoals water en elektra , een tent of een caravan met voortent . Voor info over de huurmogelijk heden kunt u altijd bellen met de beheerder .(0338200383)

Ook is op camping de Vlegel voor iedereen een plekje met eigen camper / caravan / vouwwagen / tent , of in een van de verhuurmogelijkheden .

Bezoek

Voor familie en vrienden is er ook altijd een plekje om gezellig op bezoek te komen (18+) . En twee maal per jaar is er een familieweekend . Dan is iedereen welkom, ook onder de 18 jaar . De familieweekenden zijn : het eerste volle weekend na Pinksteren vanaf vrijdag 18:00 tot zondag 18:00 en het eerste volle weekend in september. En mogen dan ook allemaal blijven overnachten . Het is dan ook niet toegestaan om dan naakt te lopen.

Bezoek graag aanmelden bij de beheerder .

Ook uw huisdieren zijn altijd welkom op de camping . Het uitlaten dient buiten de camping te gebeuren in het naastgelegen bos . Uw huisdier op de camping aangelijnd houden zodat een ander er geen overlast van ondervindt .

Voor activiteiten kunt u kijken in onze agenda .

Als u nog een idee heeft voor de camping of voor een activiteit kan u die altijd melden bij de beheerder .